/* Kod för google analytics*/

20 juli 2011

Tequila Sunrise

Nu är Tequila Sunrise-ullen färdigspunnen. Älgsländan är ljuvlig att spinna på, men jag vet inte om jag kan påstå att jag är nöjd med resultatet. Det är verkligen inte min färg. Jag har varit med i fiberklubben delvis för att utmana mig själv att använda nya färger. Flera färger har jag upptäckt att jag faktiskt gillat även om jag inte trott det från början, men det här var inte en av dem. Jag tackar dock det här projektet för att jag återfått spinnlusten. Det är ju roligt att spinna :)

Tequila Sunrise
Isländsk ull, 2-trådigt.
105 gram, 174 meter
Spunnet på min "Moosie-slända", 38 gram.

Nu har jag övergått till ett av mina evighesprojekt. Det är an alpacka/silke-blandning som jag spinner till ett spetsgarn på en av mina älskade Boshworth-sländor. Jag har hållit på lääänge, och än är bara en tredjedel av ullen uppspunnen, så det lär ju inte bli klart i en handvändning. Men det blir så fint. Tråden gnistrar som silver av silket. Jag tror att det kommer bli ett riktigt mumsig garn när det blir klart.

3 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Jag gick precis och sneglade på den fibern idag. Jag hade dubbelladdning den omgången så jag har 200 gram. Inte heller riktigt min färg, men jag funderar på om man kanske skulle använda den till en tvättmaskinsfiltad "shoppingkorg".

The Willow Fairy sa...

Ps. Alpacka silke är en underbar kobmination ... du kommer att bli så nöjd när du är klar...

Jag är verkligen imponerad att du orkar spinna så mkt på slända - jag skulle bli tokig...

Unknown sa...

Use this diet hack to drop 2 lb of fat in just 8 hours

Well over 160,000 men and women are losing weight with a easy and SECRET "water hack" to burn 1-2 lbs every night in their sleep.

It is easy and works with anybody.

This is how to do it yourself:

1) Go get a drinking glass and fill it half the way

2) Now use this proven HACK

and you'll be 1-2 lbs thinner in the morning!