/* Kod för google analytics*/

18 maj 2011

Byxor

Mina jeans är färdigsydda, och jag har flyttat in i dem. Jag är verkligen jättenöjd! De är inte perfekta, men klart mycket bättre än det jag hittar i affärerna. Och för att vara ett första försök så ska jag inte klaga alls. Nu tror jag att jag ska gå och köpa lite mer tyg och sy ett par till medan jag kommer ihåg hur jag gjorde.9 kommentarer:

riotyarn sa...

Vad fint det blev, du verkar vara en mästare på att sy! Själv tycker jag att det är knöligt och svårt att sy i jeanstyg. Men det är helt klart bra att kunna sy sina egna jeans. Modet följer inte alltid den egna smaken eller figuren.

Hulda sa...

Shit vad fina de blev, har du verkligen sytt dem helt själv från scratch? Gode gud!

ylva sa...

Håller med ! Alldeles från scratch,jättefina, verkar vara svårt

Anna sa...

Snygga jeans, men jag måste ändå säga att det allra snyggaste är din fantastiska figur. Sicka kurvor tänkte jag!
Alltid jeans på dig. Urtjusigt.

The Knitting Seaman sa...

Wow! Jag är jätteimpad! Sy sina egna jeans... Mina favvojeans håller på att klappa ihop... Har inte hittat några värdiga ersättare. Har för tjocka lår i jämförelse med midjan, så får jag väl skiten över låren glappar det i midjan. Önskar att jag var lika motiverad som du att kopiera dem.

ANNAS ALSTER sa...

Va rolig du är! Att inte sy och sen sy sina egna jeans! Du är ju asgrym!

Hedvig sa...

De blev jättesnygga! Syns inte att de är hemmagjorda över huvud taget... :)

Ida sa...

Åh, vilka snygga jeans! Jag önskar att jag kunde sy så bra!

På tal om filtade tofflor; jag tycker defintitvt att du ska göra dig ett par, det var roligt och hur enkelt som helst. Om du är medlem på Ravelry så kan du läsa lite mer om hur jag gjorde på projektsidan: http://www.ravelry.com/projects/Ketronya/felted-slippers

Och om du inte är medlem så rekommenderar jag vekrligen att blir det, för det är verkligen en superbra sida med massor av gratismönster!

Ida

Jemajo sa...

Extremt imponerende! Utrolig å tro at du kunne sy jeans så perfekt.
Gratulerer!