/* Kod för google analytics*/

14 juli 2010

Outhärdligt

Det är varmt! De senaste dagarna har det varit så varmt att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Dagarna tillbringas inne med dörrar och fönster stängda och persiennerna nerdragna i en fåfäng förhoppning om att hålla värmen ute, och så fort temperaturen ute är lägre än den inne så öppnar jag fönster på vid gavel så det blir tvärdrag i lägenheten. Det går sådär. Det är förvisso något svalare inne än ute på dagarna, men det är marginellt, och min hjärna har passerat kokpunkten för länge sedan. Och inte går det särskilt bra att få ner temperaturen inne på nätterna heller, när utetmperaturen även mitt i natten är 24 grader. Jag gillar inte värme!

Att spinna kamelull i denna värme är inte direkt att tänka på. När man är så här svettig sitter den bara fastklibbad som en luden matta i handen. Så kamelen får vila i ett par dagar, tills det förhoppningsvis blivit lite svalare. Gårdagen ägnades därför istället åt att göra kardrullar av shetlandsull till min planerade övningar i långa drag.


Nu ska jag försöka rensa lite på mina spolar, så att jag kan sätta igång att spinna det här också.

2 kommentarer:

Tina sa...

Jäklar, det där är många kardrullar!!!! Heja Emmy, jag står vid mållinjen och hejar på dig nu, du om någon kan ro iland detta!

Sjömans-Elin sa...

Oh jesus, om allt det där är ditt är du värre än vad jag är! Äntligen! :)