/* Kod för google analytics*/

16 oktober 2008

Min Ros

Till att börja med vill jag tacka för alla jättesnälla kommentarer om min Baby Surprise Jacket. Jag blir verkligen glad!

Anna har klagat på att jag inte berättat något om paketet jag skrev om i förra inlägget. Det beror på att mitt liv just nu mest består av skolböcker och väldigt lite av att sticka och spinna, tyvärr. Men här kommer i alla fall en liten rapport. 

Paketet innehöll alltså en spinnrock. En Majacraft Rose. En mycket vacker liten spinnrock, som jag tyvärr inte hunnit använda alls så mycket som jag skulle önska. Men än så länge är jag i alla fall stormförtjust. Jag har aldrig spunnit på spinnrock tidigare så jag har ju inte så mycket att jämföra med, men hon är så lättrampad och spinner så mjukt. Men vad svårt det är! Jag har verkligen ingen kontroll alls på hur det ska bli. Men som vanligt är det väl övning som gäller. Och vad fort det går att spinna på rock jämfört med på slända. Jag är alldeles förbluffad.

Trots att det går så mycket fortare har det dock bara hunnit bli en härva garn än så länge. Och den är ju långt ifrån perfekt, men som första försök kan man väl inte vänta sig så mycket annat. Mer är på gång. Efter tentorna...


Så måste jag visa den underbara ull jag fick i brevlådan förra veckan. Den nya omgången av Spinspirations månadsklubb. Denna gång är temat Hav, och första månaden är det Röda havet som är inspiration till färgen. och vilka färger sedan. Det bara skriker Emmy om den här ullen. Verkligen en fullträff Tina. Särskilt de lite dovare rosaröda och gråblå nyanserna. Jag tänker vantar när jag ser den här ullen.


7 kommentarer:

Anna sa...

Nämen shit i havet, det var den vackraste av de vackra spinnrockarna jag sett och den är din. Inte klokt så lyxigt. Jag blir så avis att jag liksom känner hur det tjocknar i halsen. Åhh, jag som nästan bestämt mig för en kromski sonata funderar på att byta ämne för drömmen! Hoppas att Majacraft kanske kommer till Stickfest i väst, så att man kan få prova,men det är också bara en dröm. Lycka till med plugget! Ska verkligen blir roligt att följa din utveckling med spinnrocken!

Ulricha sa...

Åh, vad fint garn och vilken fin spinnrock. Får man fråga var du köpt den ifrån? (Ja, visst går det fort med spinnrock, jämfört med slända :-) )

Jag är så ledsen att jag inte kunde vara med Spinspirations månadsklubb denna omgång (speciellt då man ser de vackra fibrerna). Om jag hade vetat om jag skulle ha pengar hade jag avrit med.

Åsa sa...

Visst är både Rosen och Tina helt underbara, jag håller helt och hållet med. Min Rose är min lilla älskling, den är sååå samarbetsvillig. Och Röda havet ska vi inte tala om, jag som precis tyckte att jag behövde lite mer rött i mitt liv, fullträff är bara förnamnet :-D

Tina sa...

Hon ser fin ut, rosen! Hoppas ni snart får tillfälle att bekanta er mer. Enligt utsago, och det lilla jag har spunnit på en sådan så är det ett mycket bra köp.

Kul att du gillade månadsklubben! Det blir nog fin-fina vantar!:)

Anna sa...

Tack för prov-besök-erbjudande! Jag har en god vän i Uppsala och en bästis i Stockholm, så jag hör av mig när/om jag är i närheten!

Marie sa...

Behövde du inte betala tull för den? Jag är på G och ska beställa en också. Vad kostade frakten? Tacksam för svar :)
Marie

disa sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫