/* Kod för google analytics*/

08 augusti 2007

Kaos

Kaos är det i mitt liv just nu. Allt är en enda röra. Imorgon går flyttlasset till Uppsala, och jag vet inte när jag kommer lämna något livstecken här igen, för vem vet när jag får något internet... Nåja, det löser sig nog.
Och till helgen bär det av på stickstämma på Hammarö. Ska bli så skojigt. Bara jag lyckas hitta sakerna jag ska ha med mig bland alla flyttkartongerna.

5 kommentarer:

Åsa i Skuttunge sa...

Ordning föds ur kaos eller hur det var. Jag får väl önska dig välkommen till Uppsala! Likasinnade stick/och spinnerskor träffas varannan måndag på Cappuccino på Svartbäcksgatan. (http://uppmaskan.blogspot.com/)- och Uppsala är som vackrast just nu!

Tina sa...

Spännande att flytta! Och Uppsala är så trevligt (och inte långt till Stockholm - om du vill gå på spinnargille :)

Lycka till med flytten, det är skönt när det väl är över!

Anna sa...

Har du hunnit flytta in ännu?
Vi har kaos i huset också - fast bara för att vi just kom hem från semestern. Överfulla väskor överallt och massor med smutstvätt. Blir nog bra såsmåningom.

yarnia sa...

Hej, jag tror att jag cyberträffat dig i ett annat sammanhang ;-)
Men visst är Drops-koftan rolig i sin konstruktion? Jag tycker att färgkombinationen vi valt är perfekt.

disa sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務